Műhelyünkről

Szerintünk a világ

Mi a Delikates-nél szeretjük a saját környezetünkben elérhető kis luxusokat előtérbe helyezni. Számunkra a divat az önkifejezés kézzel fogható eszköze, amelynek legfőbb motívuma a természetesség. Ez teremti meg azt a hitelességet, amelyben a divat még nem vesztette értelmét.

A Delikates Menyasszony

A Delikates Menyasszonynak fontos, hogy ruhája teljes mértékben őt képviselje a nagy napon és kifejezze személyiségének minden rejtett értékét.
Legyen az álmaik ruhája letisztultan egyszerű, kifinomultan elegáns, klasszikus vagy extravagáns, a minőségi kivitelezés, a személyreszabottság és a természetesség mindenképpen közös jellemzői a végeredménynek.

Designereink

Mi, a Delikates Couture tervezői szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a hobbink a munkánk. Szeretjük a gyönyörű anyagokat, a nőies szabásvonalakat és nagyra tartjuk az összhangot a ruha és viselője között. Figyelemmel követjük a nemzetközi trendeket, ugyanakkor fontos számunkra saját stílusunk megformálása. Valljuk, hogy a személyes kötődés a ruhákhoz nagyon fontos, ebben a pörgő fogyasztásra sarkalló világban: a kézzel megmunkált részletek, a bensőséges kapcsolat menyasszonyainkkal mind közelebb visz minket az értékteremtéshez.
Ehhez az is hozzájárul, hogy az általunk tervezett ruhák gondos odafigyeléssel a csíkszeredai műhelyünkben készülnek.

Szász Emőke és György Eszter