Atelierul

Lumea prin ochii noştri

Noi, cei de la Delikates iubim să acordăm prioritate micilor luxuri disponibile în mediul nostru. Pentru noi moda este un instrument al auto-exprimării, principala caracterisitică fiind naturalețea. Așa se creează credibilitatea, în contextul căreia moda încă nu și-a pierdut rostul.

Mireasa Delikates

Miresei Delikates este important ca rochia să o reprezinte complet în ziua nunții și să reflectă valorile unice a personalității ei.
Fie vorba de o rochie a visurilor tale modestă- simplistă, sofisticat de elegantă, clasică sau una extravagantă, realizarea ei de calitate, abordarea personalizată şi naturalețea sunt, cu siguranță, caracteristici comune ale rezultatului final.

Designerii noştri

Noi, designerii de la Delikates Couture putem spune că suntem norocoşi pentru că munca noastră este hobby-ul nostru. Iubim materialele frumoase, liniile feminine şi apreciem armonia dintre rochie şi purtătoarea ei. Urmărim cu atenţie trendurile internaţionale, dar ne este important şi să ne formăm propriul nostru stil. Credem că legătura personală cu rochia este foarte importantă în această lume trepidantă care ne îndeamnă la consum: detaliile lucrate manual şi relaţia strânsă cu miresele ne duc mai aproape de crearea de valori.
Este foarte important pentru noi faptul că rochiile noastre sunt realizate cu mare grijă în atelierul nostru din Miercurea Ciuc.

Szász Emőke și György Eszter