Rêverie

RÊVERIE S/S 2021

Ideje van a nagy tetteknek és ideje van az elcsendesedésnek, a lelassulásnak. Van, hogy azt érezzük miénk a világ és bármire képesek lennénk, de néha csak szemlélői vagyunk a jelennek, és belső utakon barangolunk. Álmodozni, révedezni nem csak a valóságtól való elrugaszkodást jelenti, lehet ez önismereti út, találkozás belső világunkkal, visszatérés a dolgok lényegi valójához. Meglátni a mindennapok csodáit, felismerni az egyszerűség varázsát, megfogni a megfoghatatlant, legalább akkora kihívás mint egetrengető tetteket teljesíteni.

A Delikates Couture Rêverie kollekciója, kalandozás az álmok útján, elszakadás a valóság kötöttségeitől, az elvárások nyomásától. Azt sugallja, merjük elengedni a megszokások diktálta konvenciókat és forduljunk bátran a természetesség fele. Adjunk teret a rituáléknak, de annak tudatában, hogy átélni őket maximálisan csak akkor lehet, ha valóban igazi értékeket őrzünk.

Mi az önkifejezés erejében hiszünk. Ez az, ami inspirál a Delikates ruhák tervezése közben. Azt tartjuk, hogy a ruhaválasztás kifejezi, kik vagyunk valójában, mi az ami minket képvisel. Ha önkifejezésünkhöz a lényegihez való visszatérés az út, akkor a menyasszonyi ruha is legyen az, ami szabadságot ad, ami egyszerre természetes és elbűvölő, titkon őrizze személyiségünk minden apró jegyét. Szemetgyönyörködtetőek leszünk, ha az esküvőnk napján lényünk legpuritánabb szépségét mutatjuk.

A Rêverie ruhái között, a klasszikus csipkecsodák és a bohém vonalak mellett olyan letisztult, egyszerű küllemű modellek is helyet kaptak, melyeket a minimál stílus jellemez. Diszkréten rejtőző hímzett elemek, különleges anyagok adják szépségüket, így eleganciájuk a ruha és viselője harmóniájában rejlik. A rövid ruhák, a nadrágos összeállítások vagy a rendhagyó dzsekik mind azt hivatottak kifejezni, hogy a hagyományos, tüllös, csipkés elegancia mellett helyet kaphat a letisztultság és az egyszerűség is az esküvői divatban. Így a szerelem és a romantika a hozzád leginkább illő köntösben tündököl.