Nuntă pas cu pas: Cum să comanzi accesorii pentru nuntă?

Blanc Belle

Nuntă pas cu pas: Cum să comanzi accesorii pentru nuntă?
septembrie 5, 2018 admin

Cu 15 ani în urmă, în august 2013 am creat, pentru nunta verișoarei mele, niște agrafe cu perle în formă de floare și îndoite din sârmă. În deceniul următor mulți din familia mea și multe prietene au purtat accesoriile de păr, cerceii, brățările, pandantivele, voalurile făcute de mine în ziua lor cea mare. În 2015 s-a născut Blanc Belle, iar creațiile mele de bijuterii au devenit disponibile și pentru publicul larg. Accesoriile Blanc Belle le-am creat întotdeauna, fără excepție, prin tehnici artizanale.

În continuare voi rezuma, bazat pe experiența mea din anii trecuți, câteva întrebări importante ce țin de accesoriile de nuntă.

Cui poți să comanzi accesorii și ce tipuri există?

  • Pentru tine, dragă mireasă: diademă, cercei, brățară, voal
  • Pentru fiica ta și micile domnișoare de onoare: bentiță pentru bebeluși, agrafe mici, diademă
  • Pentru domnișoarele de onoare, surori și mama miresei: diademă și brățară
  • Alte accesorii pentru nuntă: pernuță pentru inele, poșetă

Cum să armonizezi accesorile tale de nuntă?

Cu rochia de mireasă: La rochiile albe se potrivesc foarte bine accesoriile de păr cristaline, cu perle albe sau transparente, pe o sârmă argintie. Pentru rochii de culoarea fildeș recomandăm culoarea de bază aurie la sârmă, iar mărgelele înșirate pe o sârmă de culoarea cuprului sunt perfecte pentru rochii de mireasă de nuanța roz palid. La rochiile de mireasă cu spatele din dantelă, care sunt la modă zilele astea, se potrivește spectaculos diadema din dantelă, lucrată manual. Dacă pe rochia ta de mireasă apare și o culoare mai închisă, atunci merită să asortezi niște mărgele în acea nuanță în accesoriul tău de păr.

Cu coafura: Îți vei purta părul în bucle lejere sau într-un coc? Sau alegi să-ți porți părul împletit? Ai părul scurt, mediu sau lung? Deși majoritatea dintre accesoriile de păr făcute de noi sunt multifuncționale, adică se pot potrivi în mai multe feluri și la mai multe tipuri de coafuri, noi totuși îți propunem să te consulți cu coaforul tău înainte să-ți faci comanda.

Cu culoarea părului: Accesoriile de păr făcute din mărgele albe sau în nuanțe palide produc un contrast mai puternic în părul închis la culoare. Sârma de culoarea cuprului va fi aproape invizibilă în părul roșcat, iar mărgelele din accesoriu vor părea eterice.

Cu buchetul tău de flori: Dacă florile predominante în buchetul tău sunt de culoarea ciclamen și roz, atunci merită să introduci cristale de aceste nuanțe printre mărgelele albe ale accesoriului tău.

Cu tema nunții: Dacă, de exemplu, dorești să invoci era Gatsby la nuntă, și ți-ai ales deja rochia de mireasă corespunzătoare, iar decorul și compozițiile de flori sunt și ele concepute în concordanță cu această temă, atunci alege să fie și accesoriu sau diadema adecvată temei.

Cu personalitatea ta: Nu în ultimul rând, alege un accesoriu de păr care ți se potrivește. Dacă în viața ta de zi cu zi nu porți deloc bijuterii sau doar ceva discret și mic, atunci o mică bijuterie de păr îți va merge bine. Dar dacă de obicei porți accesorii mari și impozante, atunci îți va sta bine cu o diademă spectaculoasă și grandioasă.

Se întâmplă din ce în ce mai des ca:

  • Clienților să le placă un model de pe pagina noastră de web, dar doresc să schimbe culoarea sau forma acesteia pentru că doresc ceva mai unic. Suntem deschiși pentru comenzi de acest tip, contactați-ne cu încredere!
  • Clientul să dorească să comande, pe lângă accesoriul de păr, cercei și/sau o brățară corespunzătoare
  • Clientul mireasă să dorească să facă cadou domnișoarelor de onoare niște brățări sau agrafe de păr care se potrivesc în stil cu accesoriul ales pentru rochia de mireasă.
  • În afară de mirese, de la noi să comande și oaspeții de la nuntă sau oameni participanți la baluri și serate. Ei, de obicei, sunt interesați de accesorii artizanale care nu sunt de culoarea albă.

Când să faci comanda?

Dacă dorești un accesoriu unicat, te rugăm să iei în considerare faptul că timpul necesar pentru crearea unui accesoriu este de 4-6 săptămâni. Dacă alegi un model din oferta Blanc Belle, acesta îl poți achiziționa pe loc. Dacă modelul ales nu îl avem în stoc, crearea acestuia va dura 4-6 săptămâni. Ocazional primim și comenzi cu un termen limită mai scurt, de 1-2 săptămâni.

Deoarece numărul comenzilor este în creștere, vă rugăm, dragi mirese, să ne contactați pentru accesorii de păr și alte bijuterii îndată ce ați găsit rochia voastră de vis!

Fotók: Visual Waves