Atelierul

Lumea prin ochii noştri

Noi, cei de la Delikates iubim să acordăm prioritate micilor luxuri disponibile în mediul nostru. Pentru noi moda este un instrument al auto-exprimării, principala caracterisitică fiind naturalețea. Așa se creează credibilitatea, în contextul căreia moda încă nu și-a pierdut rostul.

Mireasa Delikates

Miresei Delikates este important ca rochia să o reprezinte complet în ziua nunții, şi vrea să evite rochiile în stil costum, cele convenţionale şi în stil bezea. Rochia visurilor să fie curată şi simplă, sofisticată şi elegantă, clasică sau extravagantă, iar calitatea lucrării, personalizarea şi naturaleţea să fie caracteristicile comune a rezultatului final. Sunt mirese care visează la rochia lor din copilărie, şi mirese cărora le este o provocare să se identifice cu activităţile de organizare legate de nunta lor. Noi le ajutăm să se familiarizeze şi să aleagă detaliile potrivite, pentru ca imaginea finală de ansamblu să fie personală, şi în acelaşi timp, una uimitoare.

Designerii noştri

Noi, designerii de la Delikates Couture putem spune că suntem norocoşi pentru că munca noastră este hobby-ul nostru. Iubim materialele frumoase, liniile feminine şi apreciem armonia dintre rochie şi purtătoarea ei. Urmărim cu atenţie trendurile internaţionale, dar ne este important şi să ne formăm propriul nostru stil. Credem că legătura personală cu rochia este foarte importantă în această lume trepidantă care ne îndeamnă la consum: detaliile lucrate manual şi relaţia strânsă cu miresele ne duc mai aproape de crearea de valori.

Szász Emőke și György Eszter