Întrebări frecvente

Delikates Couture este specializată în rochii de mireasă, respectiv în îmbrăcăminte unicat. Rochiile din colecții sunt disponibile în cantități limitate.

Ai posibilitatea să alegi rochii din colecția actuală pe care le facem în mărimea ta sau să alegi o rochie complet unică la comandă după modelul preferat.

Comandă de rochii din colecție

Cum pot să le încerc?

Pentru consultanță și probă ai nevoie de o programare. Rochiile expuse pe site, pot fi încercate în salonul nostru din Miercurea-Ciuc, în mărimile 36-38, dar până și în mărimea 44 la anumite rochii. În afară de rochiile din colecția actuală în salon sunt disponibile și câteva prototipuri din colecții anterioare, respectiv alte rochii similare. Vei avea posibilitatea să le probezi și pe acestea când ne vizitezi.

Cum se face o rochie?

Rochia aleasă poate fi personalizată stilului tău. Așadar pot fi solicitate mici ajustări și detalii personalizate. Ai posibilitatea să alegi o altă fustă, altă formă sau alt material, iar pentru partea de sus, mânecă lungă sau scurtă, cu perle sau fără. În comparație cu prețul prestabilit al rochiei, cerințele suplimentare vor fi acoperite de o suprataxă, calculată pe baza unui acord comun.

După prima probă și alegerea rochie, mai este necesară încă o probă după care se finalizează rochia. Astfel, sunt necesare în total trei întâlniri pentru a face rochia de vis în atelierul nostru de o echipă cu experiență vastă. Nu închiriem rochii de mireasă, obiectivul nostru este de a crea toate rochiile în cea mai înaltă calitate posibilă, luând în considerare nevoile și cerințele miresei.

În ce mărimi se poate face rochia?

Rochiile noastre sunt adaptate mărimilor tale. Unele modele pot fi comandate în mărimi plus size, iar consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a găsi cea mai potrivită rochie.

Pot să cumpăr o rochie prototip?

Prototipul nu poate fi achiziționat în majoritatea cazurilor. În salonul nostru, în schimb, vei avea posibilitatea să probezi rochii de mireasă unice, din care am făcut doar un singur exemplar, prețurile acestor rochii de mireasă variază între 3000-3800 RON. O rochie de acest gen o poți cumpăra pe loc, și o putem și ajusta, pentru o suprataxă.

Cât costă o rochie Delikates Couture?

Prețurile pentru rochiile din colecția noastră actuală sunt între 4000 lei și 5000 lei. Pentru mai multe detalli și prețuri adiționale de personalizare, vă rugăm să ne contactați.

Creare unei rochii unice

Dacă ești în căutarea unui design și concept unic, creat numai pentru tine, designerii noștri îți stau la dispoziție pentru a crea rochia de vis împreună. Asta este o oportunitate unică și exclusivă unde totul se învârte în jurul tău. Probele se adaptează stilului tău ca rochia ta să îți reprezinte în cel mai mic detaliu personalitatea ta.

Cum se face un design pentru o rochie de mireasă?

Personalitatea ta este în centrul atenției și la design. Creăm împreună rochia: ai posibilitatea de a alege materiale, culori, ornamente. Din momentul primei consultări până la ultima, designerii noștri te ajută să iei deciziile astfel încât la final, în Ziua cea Mare, să te bucuri cu adevărat de rochia ta de vis.

Câte probe sunt necesare?

În acest caz, pe lângă prima consultare, sunt necesare trei probe, după care se finalizează rochia. Pentru cei care vin de departe, sau din străinătate, putem recurge și la probe acumulate, vom clarifica aceste detalii prin consultare personală.

În cât timp se face o rochie unică Delikates Couture?

Ideal, o rochie de mireasă se face între 3 și 6 luni, în unele cazuri putem face și comenzi în perioade mai scurte, după o primă consultare putem estima timpul necesar. Modelul, materialele folosite și detaliile realizate manual determină timpul necesar pentru crearea unei rochiei.

Cât costă o rochie unică Delikates Couture?

Rochiile adaptate unui concept unic încep de la 5000 de lei, prețul final fiind bazat pe complexitatea modelului, materialele folosite și detaliile realizate manual (broderie, perle). În toate cazurile, anticipăm un preț, deci la începutul procesului de planificare vei știi prețul rochiei tale de vis.