Rêverie

RÊVERIE S/S 2021

Uneori e timpul să săvârșim fapte mari și uneori să ne liniștim, să ne încetinim. Există momente în care simțim că lumea e a noastră și că am putea face orice, dar din când în când e ca și cum am fi observatori ai prezentului, umblând în gândurile noastre interne. A visa, a cugeta nu este doar o deplasare de la realitate, poate fi o călătorie de autocunoaștere, o întâlnire cu lumea noastră interioară, o reîntoarcere la realitatea esențială a lucrurilor. A vedea minunea vieții de zi cu zi, a recunoaște magia simplității, a atinge imposibilul este o provocare la fel de mare ca și săvârșirea faptelor titane.

Colecția Delikates Couture Rêverie e o aventură prin vise, o rupere de la constrângerile realității și de la presiunea așteptărilor. Ne sugerează să îndrăznim să renunțăm la convențiile dictate de obișnuință și să ne îndreptăm cu curaj spre naturalețe. Să acordăm loc pentru ritualuri, dar să fim conștienți că le putem trăi la maximum doar dacă păstrăm valorile adevărate.

Noi credem în puterea exprimării de sine. Acesta e lucrul care ne inspiră atunci când creăm colecțiile Delikates. Considerăm că alegerea rochiei de mireasă exprimă cine suntem cu adevărat și ce ne reprezintă. Dacă naturalețea este esențială pentru noi, atunci rochia ar trebui să fie cea care dă libertate, care este naturală și fermecătoare în același timp. Mai mult, să păstreze secretul fiecărei aspect a personalității noastre. Vom fi atrăgătoare în ziua nunții doar dacă arătăm cea mai puritană parte a frumuseții din ființa noastră.

Pe lângă minunile clasice din dantelă și liniile boeme, rochiile Rêverie includ și modele elegante cu aspect simplu, caracterizate de un stil minimalist. Frumusețea lor constă atât în broderii ascunse discret și materialele speciale, cât și în armonia rochiei și a purtătorului. Rochiile scurte, combinațiile de pantaloni sau jachetele neobișnuite sunt menite să exprime că pe lângă eleganța tradițională apare discreția și simplitatea în moda evenimentelor elegante. Astfel, dragostea și romantismul strălucesc într-un stil ce ți se potrivește cel mai bine.