Povești de nuntă: „Nimic nu a putut să ne strice veselia”

Noémi și Tamás

Povești de nuntă: „Nimic nu a putut să ne strice veselia”
octombrie 30, 2018 Szabó Dalma

Cum a fost cererea în căsătorie?

A avut loc la finalul unui meci de hochei, unde a jucat și El. La cererea în căsătorie au fost martori 2500 de oameni aflați în stadion și potențial alți 10 mii de oameni, care se uitau la transmisia online. Așadar a fost un eveniment neuitat nu numai pentru noi, dar și pentru mulți spectatori.

Care au fost tradițiile și obiceiurile de nuntă pe care le-ați păstrat?

Ne aflăm, în acest moment, după cununia civilă. După ceremonia oficială am organizat un garden party și o mică petrecere (cu mare veselie!) pentru cercul restrâns de familie și prieteni.

Cum ți-ai descrie nunta în 5 cuvinte?

  • Perfectă
  • Lejeră
  • Fix ca noi
  • Memorabilă
  • Irepetabilă

Care a fost momentul cel mai înfricoșător și/sau cel mai haios de la nuntă?

Am ales să ținem ceremonia sub cerul liber, deci ne-am holbat toată săptămâna la prognoza de meteo. A scris că o să plouă toată ziua, dar în realitate am avut parte doar de 5 minute de ploaie în timpul ceremoniei. După aceasta nimic nu a putut să ne strice veselia! 🙂

Care a fost cel mai memorabil moment de la probele de rochie?

Ultima probă a fost cea mai memorabilă, când rochia a primit ultimele ajustări. Am probat-o și a fost exact cum mi-am imaginat: perfectă și exact ca mine.

De ce ți-ai ales această rochie? Ce au zis oaspeții despre rochia ta? Iar logodnicul?

Am probat mai multe, iar aceasta, pe care am ajuns să o aleg, a fost exact ca mine: boemă și lejeră. Am știut din prima că va fi alegerea potrivită. I-a plăcut foarte mult atât logodnicului, cât și oaspeților. Mai mulți au remarcat cât de bine îmi venea și că parcă scria Nonó pe ea. 🙂

Ce sfat ai da unei viitoare mirese în legătura cu ziua cea mare?

Cel mai important lucru este ca mireasa și mirele să se simtă cel mai bine, pentru că toate astea se întâmplă pentru ei. Sfatul nostru ar fi să râdă mult și să danseze până zori împreună cu cei dragi.