Povești de nuntă: „Am simțit naturalețe și eleganță”

Anamaria și Alin

Povești de nuntă: „Am simțit naturalețe și eleganță”
septembrie 11, 2018 Szabó Dalma

Cum a fost cererea în căsătorie?

S-a întâmplat fix la un an după ce ne-am mutat împreună. Am ales să facem o plimbare cu ATV-ul, undeva prin pădure, și când am ajuns la un loc panoramic, el m-a cerut de soție. Aveam atâtea emoții că nici nu mai știam pe ce deget se pune inelul. 🙂

Care au fost tradițiile și obiceiurile de nuntă pe care le-ați păstrat?

Pentru noi foarte importantă a fost cununia religioasă. Nu am ținut tradiții, am preferat să avem un program cât mai lejer. Nu am vrut să ne simțim presați că „acum e timpul să facem așa sau așa…” Nici furată nu m-am lăsat!

Cum ți-ai descrie nunta în 5 cuvinte?

  • Veselă
  • Emoționantă
  • Simplă
  • Energizantă
  • Mov

Care a fost momentul cel mai înfricoșător și/sau cel mai haios de la nuntă?

Am fost foarte speriați de primul dans, dar până la urmă a ieșit perfect. Un moment nostim a fost la finalul nunții când am rămas la 7 dimineața pe afară, îmbrăcați mire și mireasă, 30 de minute în fața blocului.

Care a fost cel mai memorabil moment de la probele de rochie?

Am ajuns la probă din tot haosul cu pregătirile, aveam capul plin de probleme precum cazări, flori, meniuri, prăjituri, așezare la mese. Iar când am văzut rochia pe mine, am simțit pentru prima oara liniște, că va fi bine și că voi fi mireasă. Am simțit naturalețe și eleganță.

De ce ți-ai ales această rochie? Ce au zis oaspeții despre rochia ta? Iar logodnicul?

Toată lumea a admirat-o, au zis că este exact stilul meu. Am vrut o rochie în care să pot fi eu. Este fină, delicată, te simți minunat în ea. Lui Alin, soțului meu i-a plăcut foarte mult, iar la dans s-a văzut foarte frumos. Dimineața aproape că nu îmi venea să o dau jos. Când am venit prima oară la probă, aveam în gând o altă rochie, dar când am plecat acasă doar la asta ajunsesem să mă gândesc. Pentru mine a fost alegerea perfectă. Iar designerii au fost minunați de fiecare dată, a fost o plăcere să vin la atelier.

Ce sfat ai da unei viitoare mirese în legătura cu ziua cea mare?

Pentru mine a contat foarte mult cum am început ziua nunții. M-am trezit devreme să am timp pentru mine, să beau o cafea în liniște, să mănânc consistent. Eu cred că este important să îți iei energia dimineața, pentru că din momentul în care nu mai ești singură, totul se accelerează. Și s-ar putea să nu mai ai timp să bei un pahar cu apă.