Povestea mea Delikates: Filmul nostru plin de surprize

Zsófi povestește

Povestea mea Delikates: Filmul nostru plin de surprize
septembrie 27, 2018 admin

Ziua noastră de 1 septembrie a început ca un film, lipsea doar un regizor care să strige: acțiune. Totul a fost organizat cu precizie, nu chiar minut cu minut, ci mai degrabă în stilul Robi-Zsófi. Secretul nr. 1 e: tu trebuie să reții doar cine, ce responsabilități are. Dacă știi asta, totul va merge conform planului. Secretul nr. 2: simte-te bine, încearcă să prețuiești fiecare moment, dar nu numai în ziua nunții, ci și înainte. Pe noi ne-a ajutat mult faptul că prietenii noștri au ajuns mai devreme în oraș, și am putut să mai ieșim la o bere, care ne-a ferit de stresul inevitabil. Secretul nr. 3: mireasa ar trebui să încerce să petreacă câteva ore singură înainte de ziua cea mare. În cazul meu, asta s-a întâmplat din greșeală. Joi dimineață m-au așteptat fetele de la Delikates să-mi ridic rochia, după care mi-am zis că aș putea merge la o cafea de una singură. Astfel am avut ocazia să scap puțin de toate grijile și toți musafirii care s-au adunat între timp la noi acasă.

Pe parcursul vieții întâlnim mulți oameni și nici nu ne așteptăm când aceste persoane apar să ne ofere ajutorul. Lista noastră de invitați a avut mulți tineri, dintre care o mare majoritate s-a oferit să ne ajute într-un fel sau altul. Toată pregătirea înainte de nuntă a fost ca o mare clacă, ca pe vremuri când femeile din sat se adunau să gătească pentru o nuntă de 300 de oameni. Aș dori să le mulțumesc tuturor pentru ajutor și că au creat o atmosferă atât de plăcută. E foarte simpatic, când îți vezi prietenii cei mai buni lucrând împreună: au legat fundițe, au pictat tot felul de minuni pe lemn, au scris liste.

Sincer să vă zic, în ziua nunții m-am simțit ca o marionetă, mișcată dintr-o parte în alta. De fapt noi am fost marionetele în acest joc, actorii principali în filmul regizat tot de noi. Acest film a fost plin de surprize. Ce știam cu siguranță a fost tot ce urma să se întâmple în restaurant, restul fiind regizat de alții. Prietenii și familia au lucrat mult ca această zi să decurgă fără greșeli și să avem experiențe plăcute. Până în ziua de azi mă emoționează acest fapt. Dacă aș scoate din ecuație acești oameni, care s-au trezit și la 7 dimineața să ne ajute să decorăm sala, aș rămâne singură în mijlocul restaurantului cu flori cu tot.

Pe lângă toate astea, cel mai important e să vă simțiți VOI bine, să nu observe nimeni că de fapt sunteți super stresați și e un război în sufletul vostru. Dacă faceți cum am făcut noi și sunteți cât se poate de calmi și vă distrați toată ziua, toată lumea se va simți bine în jurul vostru. Filmul nostru micuț a ieșit un blockbuster, să zic așa. 🙂 Oamenii au tot venit la noi zicându-ne că e cea mai bună nuntă la care au fost în viața lor. I-am ascultat zâmbind, gândindu-ne că nu poate fi adevărat și că sunt doar politicoși. Dar când și a treia, și a zecea persoană a fost la fel de entuziasmată și fericită, am decis să îi credem pe cuvânt. Nunta noastră a fost o petrecere multiculturală internațională. E incredibil când vezi oameni dansând și distrându-se, care nici măcar nu înțeleg limba și obiceiurile celuilalt. Am adorat fiecare moment, chiar și la 8 dimineața! 🙂

În cele din urmă, aș dori să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut, și ne-au făcut ziua mai amuzantă și plină de amintiri plăcute. Sponsorii noștri. 🙂

Rochie: Delikates Couture
Pantofi: YvetteS. Atelierul de Pantofi
Machiaj: Sacy’s makeup
Coafură: Avantgarde salon de frumusețe (Menyhárt Emőke)
Foto: Nagy Flórián
DJ: Sebestyén Levente
Decor și flori: Greta Bloom (Kontesveller Tünde)
Locație: Pensiunea Irgó (Izvoare)
Prăjituri și tort de muffin: Cofetăria Harmónia
Bar de cocktailuri: WunderBar
Dans: Kruk Zoli (tanc.ro)
Mani-pedi: BeautyK (Sin Klára)
Photo booth: Retrobooth

În special îi mulțumesc lui: Máthé Melinda (gazdă), Marosi Tünde (preot) și MAMA care a creat cea mai frumoasă poșetă.